Durant se obul do Wadea, ten mu vzápětí odpověděl

26. 09. 2013, 10:00 » Rozhovory - Autor: Vojtěch Šelong


(zdroj: Nbasket.cz)
Dwayne Wade vyhrál, během své 10-leté kariéry v NBA, třikrát prsten pro šampióna a jednou dokonce cenu pro nejlepšího hráče finále. Pokud jste však atlet, který se snaží předvádět to nejlepší každou noc, musíte někde hledat motivaci, která ubývá a ubývá. To jsme mohli na Wadeovi v posledních letech vidět. S tímto problémem mu však možná pomohl Kevin Durant.

Ten byl v nedávném rozhovoru dotázán na TOP 10 nejlepších hráčů ligy v časopise Sport Illustrated, ve kterém figuruje také Dwyane Wade. Redaktor se KD ptal, kdo mu v této desítce chybí.

"Chybí vám tam James Harden", odpověděl.

Následující otázka byla logická - místo koho?

"Dwayne Wade", řekl Durant ještě dříve, než redaktor otázku dokončil.

To nenechalo Wadea chladným a zveřejnil na svém instagramu fotku s nápisem: 23.9.2013 - Kevin Durant řekl, že by mě měl v top 10 nahradit James Harden. Poznámka pro mě - přinutit ho respektovat tvé místo v historii. Znovu!

Co se ale nestalo, za 12 minut Kevin Durant odpověděl na twitteru: "Jen se ukaž, netweetuj mi."

Pokud to vše nebylo nahrané, máme se možná na co těšit. Oba patří ke hvězdám ligy a k důležitým hráčům týmu, aspirujících na titul. První zápas Thunder s Heat se bude hrát 29. ledna, a možná tak uvidíme více, než jen trash talking jako ve finále 2012.