New York si oddechl. Brunson se vyhnul těžkému zranění kolene

06. 03. 2024, 17:30 » Informace z klubů - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Fanouškům Knicks během nedělního utkání v Clevelandu pořádně zatrnulo. V úvodní minutě se jim totiž zranil Jalen Brunson, který si poranil koleno a z utkání předčasně odstoupil.

Vypadalo to, že si hvězda Knicks způsobila vážné zranění, protože se nejednalo o žádný souboj, ale o nešťastné došlápnutí. Následné vyšetření neštěstí ukázalo, že se jedná „pouze“ o pohmoždění kolene.

Pro New York je to velká úleva, jelikož v poslední době bojuje s velkými zdravotními problémy. Dlouhodobá absence už postihla Juliuse Randlea a OG Anunobyho. Díky tomu prohráli svěřenci kouče Toma Thibodeaua sedm z posledních deseti utkání a v tabulce se k nim přiblížilo Orlando, Miami i Indiana.

Vedení Knicks potvrdilo, že se Brunson cítí lépe, avšak nechce svůj návrat nějak uspěchat. 27letý rozehrávač proto vynechal utkání s Atlantou a čeká se, jak se bude cítit v pátek, kdy se na Manhattanu střetnou v důležitém utkání s Magic.

Rodák z New Jersey si letos drží skvělý průměr 27,2 bodu a 6,6 asistence na zápas a patří ke klíčovým hráčům Knicks, což se potvrdilo dnes v noci, když nehrál a jeho tým prohrál s Hawks 100:116.

Jalen Brunson gets hurt less than a minute into the game 💔 pic.twitter.com/zLxaeYrLsK

— NBACentel (@TheNBACentel) March 4, 2024