Vanessa Bryant srazila herečku za nařčení Kobeho "násilníkem"

28. 02. 2021, 18:00 » Perličky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Vanessa Bryant chytila slinu, jelikož ne každý měl po smrti jejího zesluného manžela, Kobeho, na jazyku jenom hezké věci a to včetně Evan Rachel Wood, která ho označila za "násilníka".

Vdova po Kobe Bryantovi začala reagovat na komentáře Evan Rachel Wood a dalších, které se nelichotivě na jeho adresu vyjádřili po jeho smrti v lednu 2020. Mnohé z nich vznesly obvinění sexuálního napadení z roku 2003. Argumentovaly, že jeho odkaz byl poznamenán obviněním a přímým voláním, že je vinen.

Pro informaci, trestní stíhání, kterým čelil, bylo zrušeno poté, co žalobce odmítl vypovídat. Později ho kvůli tomu žalovala a obě strany dosáhly smíření a vyrovnání.

Samozřejmě, Kobe nebyl nikdy odsouzen a je před očima zákona považován za nevinného, což je přesně to, na co Vanessa Bryant upozorňuje americkou herečku, Evan Rachel Wood.

Píše:"Dovolím si tvrdit, že Váš falešný, necitlivý, pomlouvačný tweet z 26.1.2020 je přinejmenším odporný a znepokojující. Takové chovájí je přesně jedním z důvodů, proč nevinní černoši jdou do vězení za zločiny, které neudělali. Obvinění neznamená, že by se dotyčný provinil."

Vanessa Bryant dodává: "NEZNÁTE FAKTA PŘÍPADU." Podobnou zprávu měla pro filmovou producentku Abigail Disney, která také Kobeho po jeho smrti označila za násilníka.

Evanin Twitter účet se zdá, že byl deaktivován. Ale stále má svůj účet na Instagramu, kde podrobně popisuje svá obvinění proti Marilyn Mansonové.