Jak se stát redaktorem Nbasket.cz?

01. 12. 2019, 11:09 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Basketbalový portál Nbasket.cz funguje již sedm let a za tuto dobu si získal mnoho svých pravidelných čtenářů a návštěvníků a to jak webových stránek Nbasket.cz, tak i našeho facebookového profilu.

Na webových stránkách najdete mnoho informací a možná i takových, které vůbec netušíte, že je můžete u nás najít. Nicméně bychom rádi navýšili počet článků - zpravodajských i publicistických. Proto hledáme do svého týmu další basketbalové nadšence, kteří mají chuť a čas se aktivně podílet na rozvoji největšího portálu o NBA v České republice a na Slovensku.

Zajímá vás basketbal, konkrétně zmíněná NBA? Máte k ní co říct? Jste schopni psát úvahy na aktuální témata? Ovládáte alespoň pasivně angličtinu a rádi byste nabídli čtenářům svůj pohled na nejpopulárnější basketbalovou soutěž světa? Zkrátka a dobře – máte zájem rozšířit náš tým? Napište nám!

Nemusíte být profesionálové. Důležité je na sobě pracovat, mít do práce chuť a pravidelně obětovat tomuto koníčku část volného času. O váš další rozvoj se postará šéfredaktor, který má bohaté zkušenosti. Rádi bychom do svých řad přivítali týmové hráče.

Naše požadavky
- alespoň pasivní znalost angličtiny
- přehled o NBA (historie výhodou)
- výborná znalost češtiny/slovenštiny, stylistická dovednost
- smysl pro zodpovědnost a preciznost (schopnost napsat alespoň dva články týdně)
- komunikativnost, týmovost

Nabízíme
- podíl na rozvoji jedinečného portálu o NBA, který disponuje online statistikami již v průběhu zápasů a nabízí další zajímavosti a výhody, které jinde na portálech v Česku a na Slovensku nenajdete
- možnost být součástí týmu, který má jeden cíl a rodinnou atmosféru
- možnost redaktorského rozvoje pod vedením zkušeného šéfredaktora

Pokud byste se k nám rádi připojili, ozvěte se na e-mail pavel.nadrchal@nbasket.cz! Do předmětu uveďte "Nábor redaktorů Nbasket – jméno příjmení". Ke zprávě přiložte jeden článek své vlastní tvorby. Každý text by měl mít délku přibližně jedné strany A4. Nezapomeňte připsat taky něco o sobě.

Budeme se těšit!

Tým Nbasket.cz