Složení týmů pro "Rising Star Challenge 2014"

07. 02. 2014, 19:06 » Perličky - Autor: Vojtěch Šelong


(zdroj: Nbasket.cz)
V minulosti jsme mohli vidět velmi netradiční zápas nováčků a hráčů, kteří si v NBA kroutí druhou sezónu. Týmy nebyly rozděleny na západ a východ, ale byli vytvořeny draftem a vedeny velkými osobnostmi NBA - Shaq O'Nealem a Charlesem Barkleyem.

Letos uvidíme podobnou situaci. Týmy draftovali dva bývalí hráči NBA a stejně jako v případě O'Neala a Barkleyho se jednalo o experty stanice ESPN. V letošním roce si hráče vybíral bývalý hráč Sacramenta, Chris Webber a "věčně zraněný" Grant Hill. Na palubovce týmy povedou asistenti trenérů, kteří vedou All Star týmy, tedy asistent Oklahomy Rex Kalamian a asistent Pacers, Nate McMillan.

Vůbec prvním pickem Chrise Webbera byl centr/PF z týmu Pelicans, Anthony Davis. Grant Hill si jako svou první volbu vybral Damiana Lillarda z Portlandu. A jaké je konečné složení týmů, to se můžete podívat zde:

Tým Chris WebberTým Grant Hill
Anthony DavisDamian Lillard
Michael Carter-WilliamsBradley Beal
Tim Jr HardawayAndre Drummond
Trey BurkeHarrison Barnes
Jared SullingerTerrence Jones
Mason PlumleeGiannis Antetokounmpo
Victor OladipoJonas Valanciunas


O základních pětkách budou rozhodovat fanoušci. Loni si svým výkonem největší poctu odnesl Kenneth Faried, který tak získal cenu pro nejužitečnějšího hráče utkání. Kdo to bude letos?